Мода

Риана създаде очила за Dior

Моделите са вдъхновени от „Стар Трек“

26.05.2016г. / 14 49ч.
Михаела Лазарова
Риана създаде очила за Dior

Тя е красива, магнетична и определено е една от любимките на модните дизайнери. Невероятната Риана представи поредната си колаборация с модния гигант Dior. Този път певицата е вдъхновение за създаването на нова линия слънчеви очила, които носят и нейното име. Очилата от колекцията „Риана“, са предназначени за пролетно-летния сезон.

Техният футуристичен дизайн е допълнен със сребристо, розово, синьо, зелено или червено, на цена от 840 долара. За любителите на златото има и модели, които са с рамки от 24-каратово злато на цена от 1950 долара.

Колекцията ще бъде достъпна на пазара в началото на следващия месец. Това е втора съвместна работа на певицата от Барбадос и модният бранд. Миналата година тя бе част от проект наречен „Тайната градина“, като взе участие в печатната и филмова кампания на марката.

Трябва да отбележим, че Риана е творчески сътрудник в Stance както и в Puma, а неотдавна представи своята модна колаборация с Маноло Бланик на страхотни модели обувки.

Риана участва за първи път в проект за създаването на слънчеви очила за Dior. Зад подобни предишни проекти на бранда стоят имена като Чарлийз Терон, Марион Котийар, Натали Портман и Дженифър Лорънс. Моделът на очилата е вдъхновен от „Стар Трек“.

Свързани статии

Що се отнася до приноса на Риана в създаването на очилата, певицата споделя, че е прекарала няколко дни в централата на модния бранд, разглеждайки архиви с предишни колекции.

Запознавайки се с новите материали и в сътрудничество с дизайнерите, безпроблемно успели да създадат перфектните очила. След това е било въпрос на няколко седмици, за да се види и първият готов модел.

Коментирай