Мода

Модни съвети от италианките

Доброто бельо е от съществено значение

02.06.2016г. / 14 51ч.
Михаела Лазарова
Моника Белучи. Снимка: facebook

Моника Белучи. Снимка: facebook

Те винаги знаят как да изглеждат невероятно красиви, нежни и женствени. Италианките! Темпераментни жени, от които можем да научим не само как се приготвя перфектната паста, но и как да изглеждаме стилно.

София Лорен, Елизабет Каналис, Моника Белучи, Катерина Мауриньо, са само част от добрия пример за женственост, който можем да следваме. В следващите редове ще се запознаете с няколко модни съвета, които италианките следват.

Винаги имайте акцент във визията

Италианките винаги знаят как да изпъкнат пред останалите със своята модерна визия. Независимо дали са облечени в пола на волани или флорални мотиви, червени панталони, те знаят, че трябва да имат акцент във визията си.

Красиви аксесоари, като обемни пищни обици, гривни, гердани, диадеми, нестандартни обувки или чанти. Разбира се правилото е да имате само един елемент в по-смелата композиция, докато всичко останало във визията трябва да бъде по-неутрално и деликатно.

Не се колебайте да инвестирате в качествени дрехи

Всеки пазарува според бюджета си. Но се опитайте от време на време да отделяте повече средства за закупуването на качествени дрехи. Инвестирайте в модели, материи и цветове, които ще носите не един сезон, а няколко и все още ще са запазили своя чар.

Това важи с особена сила за вълнените материи, за цветовете като черно, бяло, бежово, за всичко останало в гардероба ви, в което искате всеки път да изглеждате и да се чувствате изискано. Ако се научите да инвестирате във вашия гардероб, никога няма да изглеждате посредствено.

Не пазете красивите дрехи за специални случаи

Когато пазаруваме нови дрехи, всички допускаме една и съща грешка – купуваме нещо красиво, на което му отделяме специално място в гардероба и чакаме да дойде точният момент, за да го облечем.

Италианките никога не биха постъпили по този начин. За тях всеки ден е специален, празненство на живота и модата. Може би и ако и вие се опитате да гледате на живота по този начин, ще бъдете не само по-щастливи, но и по-красиви.

Доброто бельо е от съществено значение

Може да се постараете да изглеждате като модел от бутик, но никога няма да сте напълно завършени, ако носите лошо бельо. Ето защо, ако наистина искате да вземете един добър моден съвет от италианките, научете се да инвестирате и в бельото. Точният избор ще ви направи по-секси, уверени, ще подобри стойката ви, ще ви направи по-женствени.

Свързани статии

Всичко е в блясъка

И не на последно място, италианките не се страхуват да добавят малко повече блясък във визията си. Камъните и пайетите могат да бъдат един отличен начин да създадете стилен външен вид. Италианките смятат, че една жена трябва да свети за всеки повод, добавяйки във визията си деликатно количество пайети и камъни.

Снимки: facebook

Коментирай