Мода

3 красиви идеи за декорации с камъни

За повече блясък

11.06.2016г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: apairandasparediy.com

Снимка: apairandasparediy.com

Всяка дама обича да има блясък във визията си. Някой добавят повече, други се стремят към деликатност. Както знаете, камъните във всичките им размери, форми и цветове ще бъдат актуални през тази година. Ето защо споделяме три идеи за декорации с тях. Нужни са ви малко сръчност и много въображение, за да преобразите вече тези дрехи или аксесоари от гардероба, които все по-рядко носите.

Прегледайте полите в гардероба си. Ще откриете поне една, която иска да бъде декорирана с цветни кристали. За тази идея ще са ви нужни по-малки камъчета за зашиване, в различни цветове и форми. Подобни може да закупите от всяка кинкалерия.

Поставете полата на равна повърхност, като предварително сте изгладили добре материята. Поиграйте си с камъните и изберете вашата декорация.

След това, за да ви бъде по-лесно, с помощта на бял молив или креда, отбележете местата, върху които ще зашивате камъните. Така няма да се объркате, а всеки акцент ще бъде на желаното от вас място.

Добавете повече цвят и шик към пролетния класически шлифер. Ще ви трябват камъни (поне 10 на брой) в желания от вас размер. По желание може да закупите такива, които са за зашиване или залепяне.

Свързани статии

Ако ще ги фиксирате с лепило, попитайте в кинкалерията кое е най-подходящо. Следва да декорирате камъни около яката на шлифера, джобовете или където ви харесва.

Не забравяйте да декорирате и обувките. Отново ще ви трябват камъни в различни размери и цветове. С помощта на лепило със силна фиксация ги поставете върху обувките както ви харесва. Оставете ги да изсъхнат за няколко часа и готово!

Снимки: apairandasparediy.com

Коментирай
Свободно време