Мода

Бижу за глезени с пера

Съчетайте го с черни сандали

24.06.2016г. / 13 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: apairandasparediy.com

Снимка: apairandasparediy.com

Много малко ѝ трябва на една визия, за да бъде наистина разкошна. Блясъкът на камъни, никога неостаряващите перли, нотка кадифе или разкоша на перата. В лятната визия ще добавим от всички тези модни акценти.

Днешното ни предложение е за повече шармантност с пера. Тях може да откриете декорирани върху бижута, аксесоари, дрехи, а защо не и като допълнение към вашите красиви летни сандали?

За да си направите бижу за глезените с пера ще са ви необходими две ленти с фини черни пера, които може да закупите в кинкалерията. За да бъдете съвсем точни със закупуването на сантиметрите лента, най-добре измерете предварително с шивашки метър обиколката на глезените.

Ще ви трябват приблизително около 30-40 см, които да разделите на две равни парчета и ако е необходимо може да ги скъсите още малко. За да се задържат на глезените ви, ще трябва да им добавите по една малка халкичка и закопчалка.

Свързани статии

Тях също може да закупите от кинкалериите. И така, след като вече сте разделили лентите, от двете страни на всяка, с помощта на габърче направете по една малка дупка. Тези дупчици ще послужат за поставянето на халкичките и закопчалките.

След като ги декорирате, поставете акцента на глезените си, с лед това обуйте й любимите си сандали с фини черни каишки. Красиво, нали?

Снимки:apairandasparediy.com

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време