Мода

Разкошни декорации с камъни

Три лесни идеи за повече блясък

30.06.2016г. / 16 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: apairandasparediy.com

Снимка: apairandasparediy.com

Ярки цветове, съчетание на летни материи и различни десени, декорирани в модни акценти. Лятната мода ни позволява да съчетаваме любимите си модели с нови елементи, а това определено ни кара да се забавляваме.

Когато към всичко това добавим и разкоша на цветните камъни, няма как да останем незабелязани. Днес споделяме три идеи, които ще ви покажат как и къде може да декорирате с кристали.

Превърнете ефирната риза в бутиков модел, като ѝ добавите малко повече блясък. В екрю, черно, цвят на пясък или в комбинация от ярки цветове, ефирните ризи ще бъдат задължителен елемент от нашия летен стайлинг.

За да направите красива декорация ще са ви необходими камъни в различни форми, големини, и в желаните от вас цветове. Когато ги купувате от кинкалерията най-добре вземете със себе си и ризата. Така ще може да изберете из между многото цветни кристали.

Преди да ги зашиете върху материята е добре да ги подредите върху нея, за да изберете най-ефектната подредба.

Камъните са чудесни за декорация и върху кожа. През летните месеци чантите, които ще носим ще бъдат в по-свежи и ярки цветове. Малко деликатен блясък ще ги направи още по-забележителни. Купете няколко кристала за зашиване или залепване в различни цветове и размери. След това дайте свобода на въображението си.

Свързани статии

И не на последно място – камъни и метални гривни. Всяка дама има в колекцията си от аксесоари подобни гривни. Преобразете ги като залепите върху тях камъни. Трябват ви само цветни кристали и лепило със силна фиксация. След като ги залепите изчакайте няколко часа да изсъхнат.

Снимки: apairandasparediy.com

Коментирай
Здраве и красота