Мода

Сицилианска класика и тропическо настроение за пролет-лято 2017 (галерия)

Една забележителна колекция на Dolce & Gabbana

27.09.2016г. / 16 11ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Милано отново е във фокуса на вниманието със седмицата на модата. Фешън фиестата, която приключва на 27 септември, събра едни от най-големите модни къщи, за да представят своите предложения за пролет-лято 2017. Днес ще ви покажем малко италиански разкош от модното дуо Dolce & Gabbana.

„Tropico Italiano“ бе темата на ревюто. Палми, ярки цветове и кокосови орехи напомняха за предстоящото следващата година лято. Колекцията отново бе изпълнена с пищност, красиви декорации, съчетаване на десени.

От една страна присъстват фрути и флорални мотиви, животински щампи, а от друга изяществото, което напомня за Сицилия, невероятни бродерии, лика на Мадоната, който присъстваше не само в моделите, но и в аксесоарите.

Това, което направи силно впечатление е съчетаването на различните настроения. Класически италианското с модерното, което говори за свобода, но заедно вписани в една визия, оставящи така женственото излъчване, към което модният бранд винаги се е стремял.

През пролетта и лятото на 2017 година не само ще носим по-пищни дрехи. Аксесоарите ще бъдат не по-малко забележителни. Чантите ще са малки, компактни с изящни златни елементи и богато декорирани с флорални мотиви и лика на Мадоната.

Обиците също са обемни, в предимно кръгла форма, с много висулки, изображения и фини изработки. Ще носим обувки и сандали на високи и дебели платформи, отново изпълнени с много цвят и летни елементи, сред които ще са цветята.

Дантела, ефирни мрежи и материи, ресни, пагони, корсети... Достатъчен е само един поглед, за да бъде разпознат почеркът на Dolce & Gabbana. Една колекция, която ни препраща в друго време, запазвайки модерното от наши дни.

Свързани статии

Предложения, които ще ни помогнат да блеснем със забележителна визия, а и оставят впечатление, че сякаш под някаква форма сме недостижими. Детайли, които вдъхновяват и раждат желанието да бъдем обградени с повече красота сега. Повече може да разгледате в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай