Мода

Каролина Ерера и Готие в битка кой ще облича Мелания Тръмп

Най-добрите дизайнери в света тръпнат кого ще избере за свой стилист първата дама на САЩ

08.12.2016г. / 09 41ч.
Мария Дуковска
Мелания Тръмп. Снимка: Reuters

Мелания Тръмп. Снимка: Reuters

 

Каролина Ерера изяви готовност и желание да облича Мелания Тръмп. Известната дизайнерка сподели, че за нея „ще бъде чест“ да шие дрехите на първата дама на САЩ.

„Чест е да обличаш първите дами на една страна, а и също така това е начин да направиш нещо за САЩ. Няма да правя това за себе си. Ще го правя за хората“, каза Ерера по време на събитие в Ню Йорк.

Това признание на Ерера идва малко след като някои известни дизайнери открито заявиха, че не биха обличали Мелания Тръмп, заради политически противоречия със съпруга ѝ Доналд Тръмп.

Нюйоркчанинът Марк Джейкъбс обяви миналата седмица, че той би предпочел да помогне на хората, които ще бъдат наранени от Тръмп и неговите поддръжници, отколкото на него.

Марк Джейкъбс. Снимка: Reuters

 

Дизайнерите Софи Тилет и Том Форд, които обличаха Мишел Обама, също декларираха, че не биха правили това и за Мелания Тръмп.

Том Форд допълни, че преди години е бил търсен от Мелания, за да я облича, но е отклонил поканата ѝ. „Но това нямаше общо с политиката, а по-скоро с нейния стил. Тя не изобразява моя имидж.“

За сметка на отказите на Форд и Джейкъбс, то Жан Пол Готие и Томи Хилфигър заявиха, че нямат проблем да работят с Мелания.

Френският дизайнер казва още: "Тя се облича доста добре, не мога да кажа нищо лошо за стила ѝ.“. Дизайнерът допълва, че според него по време на изборите Мелания се е обличала по-добре в сравнение с опонентката на съпруга й Хилъри Клинтън.

Хилъри Клинтън и Мелания Тръмп, рамо до рамо, макар и за малко. Снимка: Reuters

Вижте в галерията ни кадри с красивата първа дама на САЩ Мелания Тръмп.

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време