Мода

Chanel с разкошна колекция в „Риц“ (галерия)

Фарел Уилямс отново дефилира като модел

13.12.2016г. / 16 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Перли, пайети и разкош по френски. Преди дни в обновения хотел „Риц“ в Париж се състоя традиционното Métiers d'Art ревю на модна къща Chanel.

Маестро Карл Лагерфелд винаги избира нетрадиционното представяне на своите колекции. Моделите бяха освободени, забавляваха се и танцуваха, разхождайки се между масите в разкошния салон на „Риц“

Лагерфелд и този път оправда очакванията на своите гости, уважили модното дефиле по парижки. Лили Роуз Деп, Джорджия Мей Джагър, София Ричи, Кара Делевин бяха част от невероятното модно шоу.

Истинска сензация предизвика появата на певеца Фарел Уилямс, чийто имидж разбира се бе издържан в Chanel. Фарел дефилира наравно с красивите модели и изглежда това много му допада, тъй като в ролята на модел дефилира и в пролетната колекция на модната къща, година по-рано, през октомври 2015.


Кои са основните акценти в тази колекция? В последното дефиле, бе отдадено голямо значение на ръчната изработка на моделите.

Отличителният туид, който прави и модния бранд разпознаваем, този път бе комбиниран с дантела и кадифе. Имайки предвид, че тази колекция отдава голямо значение на ръчната изработка, не е изненадващо, че специално внимание бе отделено на детайлите. Златни нишки, множество фини пайети, бродерии, ресни и пера от щраус, доминираха при палтата, роклите и полите.

Женствеността бе подчертана и от аксесоарите за коса. Пищни диадеми с флорални мотиви в червено, розово, черно. Не липсваше и мистика в образите на моделите, които срамежливо криха лицата си зад фини черни мрежички, които ги покриваха.

Свързани статии

Тази колекция на Карл Лагерфелд отново ни напомня да заложим повече на акцентите в моделите. Блясъкът никога не е в повече. Ефирните материи и рокли, пайетите и златистите елементи ще направят както зимната ни визия, така и пролетно-лятната зашеметяваща.

Повече от дефилето в „Риц“ може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай