Мода

Какво ни впечатли в колекцията на Roberto Cavalli (галерия)

Това лято ще изразим свободата си чрез модата

13.01.2017г. / 14 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

В очакване на по-топлите месеци, мислено пренареждаме гардероба си за пролет-лято 2017. Видяхме разкоша на Chanel, невероятните комбинации от десени на Versace и няма как да подминем разкошната колекция на Roberto Cavalli. Дами, пригответе се за повече женственост и романтика.

Това лято ще бъдем истински диви, готови да покажат своя свободен дух и обаяние, една препратка към онези години, когато хипитата бяха на мода.

Маестро Кавали не изневерява на онези акценти, които правят бранда разпознаваем и винаги го отличават от останалите модни марки. Колекцията отново напомня за 70-те години. Чарлстон панталони, дълги шалове с ресни и разбира се слънчеви очила с ретро рамка и деликатни кристали.

Сред материите, които е добре да добавим в гардероба си са кадифе, памук, коприна. Ефирните материи са задължителни. Визията ни ще бъде съчетание от смели цветови комбинации.

Ще има пищност от красиви бродерии, както и обемни бижута и аксесоари. Типичните за бранда животински принтове ще се съчетават с нежни флорални мотиви.

Ако в гардероба си имате пола на волани, то това лято ще може отново да я направите част от вашата визия. Точки, флорални мотиви, животински принт. Нежност и романтика, която в това предложение е съчетана с тениска и сакове с красиви шевици и акценти.

Толкова много еклектика в една визия. За финал са сандалите на високи дървени платформи,, които винаги ще бъдат на мода.

Свързани статии

Към всичко това ще добавим и красиви шалове, напомнящи пончо. Косите ще са пуснати, свободно падащи върху раменете, а тук-там ще се показват красиви плитки.

Тази колекция напомня за това, че трябва по-често да добавяме романтика във визията си, да изразим себе си чрез модата, да не се страхувам е да експериментираме с модели, цветове, материи. Повече може да видите в галерията ни.

Снимки: Reuters

Коментирай