Мода

Мелания блести в златна рокля преди клетвата на Доналд Тръмп

Първата дама на САЩ зашеметява с модните си решения

20.01.2017г. / 09 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

 

Съпругата на новоизбрания президент на САЩ Доналд Тръмп – Мелания е може би най-красивата първа дама, обитавала Белия дом. Но наред с красота и елегантна фигура, Мелания Тръмп иска да впечатли и с неподражаем стил.

За момента можем да кажем, че ѝ се получава, особено при избора на официални рокли за събития, на които придружава съпруга си. Досега Мелания залага на рокли, подчертаващи идеалната ѝ фигура, извивките ѝ, без да излиза от рамките на добрия вкус, разбира се.

Мелания впечатли за пореден път почитатели и критици с избора си на рокля за официалната вечеря на Доналд Тръмп със спонсорите на кампанията му. За повода първата дама избра разкошна златна рокля на дизайнера Рийм Акра. Дизайнерът е родом от Бейрут, но от години живее в Париж и Хонг Конг. Акра е сред любимите дизайнери на холивудските знаменитости като Кристен Уийг и Емили Ратайковски.

Свързани статии

Днес 45-ият президент на САЩ Доналд Тръмп и вицепрезидентът Майк Пенс ще положат клетва във Вашингтон. Церемонията ще се проведе по обяд местно време и ще бъде последвана от традиционния парад, а вечерта – от бал в Белия дом. Тръпнем с нетърпение да разберем какъв ще е модният избор на Мелания тази вечер.

Снимка: Reuters

Коментирай