Мода

Пера, кадифе и пайети в колекцията на Ели Сааб (галерия)

Ще бъдем забележителни

30.03.2017г. / 09 36ч.
Михаела Лазарова
Снимка:Reuters

Снимка:Reuters

Флорални мотиви, ефирни материи и рокли, блясък на пайети... За пореден път Ели Сааб бе дизайнерът, който прикова вниманието на всички на седмицата на модата в Париж. Моделите, които представи в колекцията си есен-зима 2017/2018 успяха да очароват дори най-големите модни критици.

Естествени кожи покриваха ефирните тюлени поли или рокли, пищно декорирани с пера, цветя. Това, което направи силно впечатление относно колекцията е, че акцентът този път са флоралните мотиви във всякакви вариации и са застъпени не само в облеклото, но и в аксесоарите.

Ефирните материи, красиво декорирани с бродерии, пайети, кадифе, бяха другият акцент, който маестро Ели Сааб ни кани да добавим в гардероба си за есен-зима 2017/2018. Ако харесвате перата и кожите, не се колебайте да ги направите част от визията си.

Свързани статии

Цветовете, в които ще бъдем забележителни са черно, кралско синьо и лилаво, пепел от рози с преливащи се багри върху тях.

Заложете на повече пищност и при избора на бижута. Деликатните колиета, фините диадеми, очилата с обемни рамки имат специално запазено място. Разкош и очарование! Повече от модното дефиле може да видите в галерията ни.

Коментирай