Мода

Визии за бала, вдъхновени от звездите

Бъдете забележителни

30.04.2017г. / 07 25ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Холивудските знаменитости винаги будят възхищение, особено когато преминат по червения килим на някое гала събитие. С интерес следим техните представяния, защото те ни показват как ние бихме могли да постигнем забележителна визия за нашите специални случаи.

Такъв определено е абитуриентският бал. Може би вече сте се спрели на тоалет, аксесоари и бижута или предстои да поставите финалните щрихи.

Вдъхновени от красотата на тоалетите на червения килим, искаме да споделим с вас няколко забележителни визии. Тюл, коприна, сатен, асиметрични линии са само част от акцентите, с които едни от най-известните дами в шоубизнеса се опитват да блеснат на церемониите.

Свързани статии

Флоралните мотиви са задължителни, когато искате да добавите повече нежност и романтика във визията. Изборът на бижута и чантички е не по-малко важен. Балната рокля не може да мине без чанта клъч.

С камъни, със змийски принт, в златно и в различни форми, тя си остава класическият дамски аксесоар за специални поводи. В галерията ни споделяме няколко красиви идеи за визии за бала.

Коментирай