Те са любим модел обувки на много дами. Абсолютна класика, която никога няма да излезе от мода. Еспадрилите! Разкошните пролетно-летни обувки, които винаги успяваме да направим част от нашата визия.

Днес можем да избираме между толкова много различни модели еспадрили, в разнообразие от цветове, с красиви акценти и декорации. Независимо дали избираме изчистен модел, с дантела или нещо по-шарено, винаги бихме могли да добавим декорация, която да добави повече индивидуалност в модела.

Големите цветни камъни ще добавят повече блясък. Такива може да откриете във всяка кинкалерия.

Още по темата

Някои камъни са направени със специални кукички за плат, което прави и поставянето им по-лесно. Ако не намерите такива, вземете камъни, които да фиксирате с лепило или с помощта на ютия.

Перли върху еспадрили? Защо не! Отново в кинкалериите може да намерите разнообразие от цветове, размери и форми на перли. За да ги декорирате върху материя, по-добре е да ползвате такива, които се зашиват.

Още по темата

Перлите в комбинация с фините камъчета ще направят еспадрилите ви разкошни. Разбира се бихте могли да експериментирате с акценти като пера, апликации за залепване с ютия, флорални мотиви и други. В галерията ни може да видите още 25 невероятни модела еспадрили и не забравяйте това лято да добавите в колекцията си едни нови обувки.

Снимки: pinterest