Мода

Супермодели от 90-те на ревю на Versace (галерия)

Невероятни, както през 90-те

25.09.2017г. / 10 01ч.
Михаела Лазарова
Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Карла Бруни и Хелена Кристенсен. Снимка: Reuters

Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Карла Бруни и Хелена Кристенсен. Снимка: Reuters

Тази година Седмицата на модата в Милано бе белязана от едно завръщане. Завръщане на красотата от 90-те години, на 5 дами, които завинаги ще останат в модната история като недостижими. Синди Крауфорд, Наоми Кембъл, Клаудия Шифър, Карла Бруни и Хелена Кристенсен, дефилираха в сребристо-златни рокли на ревю на Versace представяйки модните тенденции за пролет-лято 2018.

Добре дошли в новите 90! Носталгията за ерата на супермоделите никога не е била по-силна. Петте красавици бяха издигнати на кубове в целия си блясък, и въпреки новите поколения модели да имат своята слава, сякаш бледнееха пред класата от 90-те.

Покойният Джани Версаче винаги се стремеше да създава перфектните модели за перфектните жени, а линиите му винаги бяха представяни от най-добрите. Днес, 20 години след неговата смърт, това бе не само едно модно шоу, а дълбок поклон пред маестрото, пред неговите супермодели.

Свързани статии

Донатела Версаче, която пое ролята на дизайнер след внезапната смърт на брат си, успя да запази и развие през годините модния бранд.

Синди, Наоми, Клаудия, Карла и Хелена се появиха в края на модното шоу, съпроводени от песента „Freedom“ на Джордж Майкъл.

Що се отнася до тенденциите, които модният бранд предлага за пролетно-летния сезон, можем само да добавим, че колекцията е разкошна, отличаваща се от предишни години, с много цвят, мотиви, акценти, подчертаваща женствеността. Повече може да видите в галерията ни.

Коментирай