Мода

Кралицата на сърцата – една зашеметяваща колекция на Dolce&Gabbana (галерия)

Бъдете женствени, бъдете обичани

27.09.2017г. / 10 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

„Можете да намерите любов навсякъде.“ Седмицата на модата в Милано представи наистина невероятни колекции за пролетно-летния сезон на 2018. Но когато на модния подиум дефилират модели на Dolce&Gabbana, сякаш въздухът се променя.

Супермодели от 90-те на ревю на Versace (галерия)

Италианското дуо представи зашеметяваща колекция, в която освен пищност, различно настроение и разкош, присъстваше и любовта. Изтънчените декори, които допълваха всичко това, бяха под формата на големи карти за игра – купа.

„Кралицата на сърцата“ такава бе зададената тема от Доменико Долче и Стефано Габана. Картите присъстваха в модели, в аксесоарите, а короните отново са неизменна част от визията. Толкова много разнообразие.

От една страна са ефирните материи, с красиви ангели, тези украсени с дама купа, каре, сребрист блясък, кадифе, златисти шевици, но във всичко това прозираше любовта. Да облечем най-силното и красиво чувство, да го събудим в себе си, да го подарим на всички край нас.

Свързани статии

Сякаш колекцията иска да предаде точно това като настроение. Някъде там се усещаше уханието на Сицилия, както обикновено. Под пищните рози в косите, дантелата, женственото черно бельо, красивите корсети и пищността на камъните. Бъдете женствени, бъдете обичани!

Повече за колекцията вижте в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай