Мода

Ирена Милянкова пусна своя колекция дрехи

Тоалетите са както за ежедневието, така и за официални поводи

03.10.2017г. / 14 26ч.
Мария Дуковска
Снимка: George Prapas

Снимка: George Prapas

Топмоделът и актриса Ирена Милянкова представи колекция дрехи, вдъхновени от самата нея, на Капана Фест в Пловдив. Тоалетите са дело на дизайнерката Анелия Янкова, която от години твори в Творческия квартал на Пловдив – Капана. Тя е създател на конкурса за млади творци „Моден капан“ и известна с атрактивните си модни инсталации в сърцето на града.

Двете талантливи български дами си подават ръка, за да сбъднат колекция посветена на изяществото.

Тоалетите, които представи Ирена, са вдъхновени от личността ѝ. Позната на публиката като топмодел и любимо лице на много дизайнери, актриса от сериала „Под прикритие“ и „Цветът на хамелеона“, успешен брокер и многодетна майка с изключително вълнуваща съдба – Ирена Милянкова е не само лицето на предстоящата колекция, а нейно вдъхновение.

Всеки един от тоалетите е създаден с идеята да представи многото лица на Ирена Милянкова, за които тя споделя, че са лицата на голяма част от съвременните дами, на които се налага да се справят с много предизвикателства в живота едновременно, но не забравят и да бъдат красиви.

Милянкова споделя за колекцията: „Ходя на работа, грижа се за дома, научавам нещо ново всеки ден, отглеждам децата си, подкрепям каузи, грижа се за природата, създавам и творя, раздавам се ежедневно... Искам да бъда красива! Ако се припозна дори в няколко от тези думи – ТИ си вдъхновението на тази колекция!

Анелия Янкова и Ирена споделиха за проекта: „Тези тоалети не са просто дрехи, това са лицата на дамите, които посрещат с финес всяко предизвикателство в личния и професионален живот.“

Ирена Милянкова бе гост и в предаването "Днес в събота и неделя". Вижте във видеото какво сподели пред водещата Бойка Делиева. 

Коментирай