Мода

MONOCHROME – нова класика в бижутата

Една забележителна колекция на FREYWILLE

14.12.2017г. / 07 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: FREYWILLE

Снимка: FREYWILLE

„Креативност – това е източникът на всичко, което правим. Тя ни тласка да създаваме артистични творения, които вдъхновяват нашите клиенти и подчертават техния индивидуален стил.“ – Фридрих Вилле

За дългогодишния си опит – повече от 30 години – FREYWILLE създават нови стандарти в емайлирането, дизайна на бижута и разпространението им по света. Два съществени елемента са в основата на креативната работа на екипа – любов към изкуството и страст към дизайна. Много от колекциите са вдъхновени от известни художници, а интерпретацията им е уникална.

Други са плод на хуманистичната философия на бранда. Всяка една колекция е различна, но между всички има един свързващ елемент: ентусиазъм за истинско изкуство.

Сърцето на всяко бижу на FREYWILLE е артистичният дизайн на емайла, който се изгражда многопластово и постепенно. Стотици стъпки и съвършена техника са необходими за създаването на деликатен и интензивен на цвят емайл. Всяко бижу е ръчно изработено във Виена от ювелирни майстори, които съхраняват тайните на процеса, гарантирайки уникалността и най-високото качество на бижутата.

Първи дебют на FREYWILLE в изчистен дизайн от 1951 г. насам е колекцията „Monochrome“, която е създадена в 4 различни цвята: пищно червено, морскосиньо, яркозелено и игриво тюркоазено.

Изборът на цветове не е случаен, а съобразен с останалите колекции, давайки възможност за различни комбинации. Експлозията от цветове е съчетана с логото на бранда – златен сфинкс: женско мистично същество, преплитащо в себе си силата и елегантността на лъва, свободата на орела и интелекта на човека.

Колекцията символизира елегантност, вечност и е чудесна за комбиниране, както и за подарък. Очаквайте скоро нови прекрасни цветове в допълнение към колекцията; като оранжево, черно, бледорозово, светлолилаво.

Бъдете забележителни с FREYWILLE.

Коментирай