Мода

Красиви идеи за празничен грим

Бъдете забележителни

16.12.2017г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Блясък на сребристи сенки в съчетание с други прекрасни багри, зимни мотиви, бронз върху скулите, брокатени устни... С наближаването на празниците искаме да преобразим себе си до неузнаваемост.

Свързани статии

Да изпратим 2017-а с блясък и да посрещнем следващите 365 дни с още повече очарование. Част от подготовката за празничната визия е и гримът. На него трябва да отделим не по-малко внимание, отколкото на маникюра, тоалета и прическата ни.

Вдъхновени от красивите палитри и безброй много съчетания с тях, споделяме няколко красиви идеи за празничен грим.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Някой ( преди 6 години )
пиша този коментар не във връзка със тази статия, а във връзка с късметчето на деня. българският фолклор е безкрайно мъдър в това отношение - от труд не се богатее, а се гърбавее. истински щастливи са тези, които са здрави, които имат здраво семейство и могат да се радват на малките неща от живота, като това например да се наспиш добре, и да изпиеш чаша кафе сутринта и да се радваш на това кафе, да го пиеш с удоволствие, знаеки че денят ще започне с усмивка, и че ще те посрещнаст с добро утро и с усмивка в замяна. това са дребните неща, останалото, ако чакате, мутрите, от мен да ви работя, за да богатеете, и да си осъществите мечтите, ще чакате.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар