Мода

Ела в света на луксозните бижута с Aviel Handmade

За специалните поводи на всяка дама и официалните вечери

14.12.2017г. / 15 47ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

AVIEL Handmade е швейцарски впечатляващ моден бранд за ръчно изработена и луксозна бижутерия. Фирмата е популярна предимно в Западна Европа и Дубай, но от няколко години се налага и в България.

AVIEL Handmade е динамичен, млад, бързо развиващ се бранд. Предлага ексклузивни, прецизно ръчно изработени, лимитирани аксесоари за специални събития от висококачествени материали. Изработени по най-високи стандарти, продуктите на AVIEL Handmade са подходящи за всеки повод.

Сред най-бляскавите колекции е сватбената, която включва ръчно изработени аксесоари за коса, колиета, обеци и гривни, изработени с много любов и внимание към всеки детайл от криейтив директора Велина Смет.

За специалните поводи на всяка дама и официалните вечери, на които всички жени обичат да присъстват, Aviel handmade произвежда специални серии, за всеки вкус, с които няма как да останете незабелязани.

Диаманти, перли, камъни и други висококачествени материали, придружават всяко едно бижу, така че то да бъде уникално, неповторимо и незабравимо. Aviel Handmade е бранд, който подкрепя различни инициативи като Holiday Heroes и участва в множество събития – Мис България, Sofia Fashion Week, Lady Universe и много други. Може да откриете бижутата на http://www.avielhandmade.com и https://web.facebook.com/avielbulgaria/

Коментирай