Мода

Тюл и ефирни материи за пролет-лято 2018 (галерия)

Бъдете забележителни

09.01.2018г. / 15 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Rueters

Снимка: Rueters

В очакване на любимите ни пролет и лято, отново поглеждаме към световните модни подиуми, за да научим кои ще са акцентите за следващите сезони. Въпреки че едни от най-големите модни къщи представиха тоалетите си за пролет-лято 2018 през изминалия септември, постепенно ще се аклиматизираме от топли пуловери към ефирни рокли.

Какво да добавите в гардероба си, за да бъдете зашеметяващи?

Връщаме се назад към септември, когато на Седмицата на модата в Париж модна къща Dior представи една интересна и вдъхновяваща колекция. Творческият директор на марката Мария Грация Кюри, бе заложила на тюла и ефирните материи.

Ако сред колекцията си от поли нямате такива от тюл или ефирни материи, задължително добавете поне по една. Талията ще е висока, а нежността на тюла ще бъде подчертана от много блясък.

Пайети и всякакви други елементи по материята, които ще излъчват блясък, ще направят визията ни шармантна.

Мрежи – другият акцент, който трябва да имаме в гардероба си за пролет-лято 2018, ще са мрежестите чорапи и чорапогащници, както и фините ботуши и обувки с мрежа.

Свързани статии

Ако харесвате кожените панталони, клинове, вталени якета, не се колебайте да подчертаете извивките на фигурата си в тях.

Що се отнася до десените, Кюри показа прекрасни точки, райе, шахмат, животински елементи. Повече за акцентите в колекцията може да видите в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай