Мода

Versacе със забележителна колекция за пролет-лято 2018 (галерия)

Ще носим ярки цветове, морски акценти и много принт

12.01.2018г. / 06 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Тя е с буен характер, но изключително талантлива. Ако днес Джани Версаче бе жив, щеше да се гордее с нея. На Седмицата на модата в Милано, която се проведе през септември 2017 година, Донатела Версаче представи колекцията на Versace за пролет-лято 2018-а.

Изключителни модели, цветни, ярки, пищни, абсолютно отличаващи се от всичко, което бе показано в тази седмица по отношение на модата. Влезте във форма за следващите сезони, защото ще носим ярки цветове, ето защо трябва да покажем най-доброто от себе си.

Животински принтове в съчетание с дантела, жълто или пък тоалети, напомнящи за комикси. Талията при панталоните ще бъде висока, а ще ги носим с колани с красиви златни катарами и акценти, напомнящи море или флорални мотиви.

Докато чантите ще са класически модел и по-компактни към тях ще има златни акценти, а обемност ще търсим в аксесоарите като обици, гердани, гривни, които ще са с морски елементи.

Висока ще бъде талията и при полите и роклите, някои от които ще бъдат в трапецовидна линия и в съчетание с деним.

Свързани статии

Обувките ще са с остри муцуни и при тях, както и при сандалите ще изберем тези, които са декорирани с капси или изработените от лак.

Плисе, принтове, роял десени, пайети, невероятни шевици и декорации. Трудно е да се опише подобна колекция, затова споделяме най-добрите кадри от модното дефиле в галерията ни.

 

Коментирай