Мода

Карл Лагерфелд с колекция висша мода за пролет-лято 2018 (галерия)

Флорални мотиви, панделки и блясък

31.01.2018г. / 06 08ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Пера, рокли от шифон, широкообхватни линии в кройките, бляскави елементи... Представянето на висша мода в Париж, би било някак незавършено без колекцията на маестро Карл Лагерфелд. Класическа френска градина с фонтан, пясъчни пътеки, по които дефилираха моделите...

Представянето на пролетно-лятната колекция на Chanel беше непретенциозно, с фокус върху класическите и добре познати костюми за бранда. Краят на ревюто бе запазен за най-забележителните модели.

Поли, панталони с парчета материя, които изобразяваха флорални мотиви, панделки, блясък. Ефирни материи, а линиите при роклите и полите напомняха за нещо кукленско, може би дори приказно, история разказана в Париж в забележителна цветна градина.

Свързани статии

Това, което ще трябва да добавим в гардероба си за следващите сезони са цветята, но те трябва да са релефни, декорирани върху материята. Цветя ще има и в косите ни разбира се, като романтичен аксесоар.

Талията е предимно висока, а тюлът и дантелата са задължителни, когато искате да впечатлите. Кои са останалите акценти в колекцията, вижте в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай