Мода

Jean Paul Gaultier с уникална колекция за пролет-лято 2018 (галерия)

Асиметрични линии, лъскави материи и обемни бижута

02.02.2018г. / 06 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Неговите модели винаги се отличават от останалите, а висшата мода не би била същата без творенията му. Седмицата на модата в Париж, в която акцент бяха моделите пролет-лято 2018 Haute Couture показа зашеметяващи колекции за следващите сезони.

Една от тях бе на френския дизайнер Jean Paul Gaultier, която той посвети на един от първите си учители в света на модата Пиер Карден.

Какви са акцентите за следващите сезони?

Двуцветните комбинации ще са абсолютен хит, особено ако в тях има геометрични фигури, детайли, които играят с очите и създават една илюзия. Черно и бяло или червено и бяло са само част от възможностите. Що се отнася до линиите на моделите, в тях преобладава асиметричността.

Дори класическите шлифери бяха представени с повече движение в кройката. Ярките цветове, ефирните материи, роклите в стил бохо, също ще са част от нашата пролетно-лятна визия. Златно, ресни, релефни и лъскави материи, красиво декорирани с цветни камъни.

Свързани статии

Нищо няма да е твърде изчистено, скучно и еднообразно. Бижутата ще са обемни, пищни, с много камъни и блясък или изработени от пластмаса. Обувките ще са класически модел или на висока платформа.

Още от колекцията на дизайнера може да видите в галерията ни.

Снимка: Reuters

Коментирай