Меню

Пикантна разядка с чушки и патладжан

6 март 2015 | 17:15 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
500 г червени чушки
2 люти чушки
1 патладжан
2 супени лъжици зехтин
сол и черен пипер на вкус
60 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Зеленчуците се изпичат като внимавате да не загорят. След като са готови ги пасирайте. Добавете и зехтина. Подправете с подправките и разбъркайте отново, но този път на ръка, защото иначе сместа ще стане твърде ситна.

Сервирайте като гарнитура или като предястие. Може да се маже и на филия или брускета.

Снимка: Thinkstock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
... ( преди 9 години )