Меню

Тапенада с маслини Каламата

4 септември 2015 | 12:01 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
3 скилидки чесън

1 чаша маслини Каламата без костилка

2 супени лъжици каперси

3 супени лъжици нарязан пресен магданоз

2 супени лъжици лимонов сок

2 супени лъжици зехтин

сол и черен пипер на вкус
10 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Поставете чесъна в блендер или кухненски робот. Смелете на няколко оборота. Добавете маслините, каперсите, магданоза, лимоновия сок, зехтина и разбивайте, докато всичко се смеси. Накрая добавете подправките, пуснете 1-2 оборота и сте готови.

Снимка: iStock

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай