Меню

Пълнени яйца с бекон и пилешко

22 май 2017 | 08:51 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
8 яйца
1/2 купичка нарязани домати
сол, черен пипер на вкус
150 г печено или варено пилешко месо
100 г бекон
3-4 супени лъжици майонеза
1-2 супени лъжици дижонска горчица
1/4 авокадо
синьо сирене
40 мин.

  • Порции: 16

Продукти
Приготвяне

Сварете яйцата и ги охладете. След като ги обелите, трябва да ги разрежете по дължина на две. Внимателно премахнете жълтъците им и ги сложете в купа. Прибавете към тях нарязаното на фино пилешко месо, нарязания бекон, който по желание може да запържите леко в тиган без мазнина, подправките, майонезата, горчицата, доматите и авокадото.

Всичко се разбърква много добре. С помощта на лъжичка напълнете всяка половинка. За финал поставете по едно малко парченце синьо сирене и бекон.

Снимка: Facebook

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай