Меню

Спанак с нахут и домати

22 декември 2014 | 11:39 | Мария Дуковска
5 от 2 гласа
Добави в любими
100 г нахут
100 г спанак
4 домата
сол, черен пипер
2 ч.20 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Нахутът накисвате първоначално за 24 часа. Ако е взет от консерва, го накисвате за 20 минути, докато набъбне. След което го варите до хубаво сваряване.

Запържвате спанака с малко лук и чесън в масло. Ако държите да е постно, запържете в олио. Накрая добавете доматите, нарязани на кубчета. След като нахутът се свари, смесете го с доматите и спанака.

Рецептата е приготвена и предоставена от Борис Колаксъзов.

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
olq ( преди 9 години )
tova trqbva da se kazva domati s nahut i spanak imaiki predvid opisanite vlojeni produkit amimnqkoi hora ne stsvat za ni6to!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
mila ( преди 9 години )