Меню

Сьомга с пикантна марината

14 февруари 2016 | 21:54 | Михаела Лазарова
5 от 2 гласа
Добави в любими
2 парчета сьомга
бучка масло
За маринатата:
1 супена лъжица зехтин или олио
1 супена лъжица мед
1 супена лъжица соев сос
1 супена лъжица дижонска горчица
1 скилидка чесън, ситно нарязана
80 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

Сложете в чиния рибните парчета с кожата надолу. След като направите маринатата поставете обилно количество от нея върху всяко парче. Покрийте рибата с фолио и я оставете за около 20-30 минути в хладилник.

В тиган (може и грил) загрейте малко парче масло и запържете рибата от двете страни. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Снимка: istock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай