Меню

Сьомга с марината и броколи

24 октомври 2016 | 12:10 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
2 парчета сьомга
400 г броколи
сол, черен пипер
зехтин
За дресинга:
2 скилидки стрит чесън
1 чаена лъжичка настърган джинджифил
черен пипер на вкус
2 супени лъжици соев сос
1 супена лъжица мед
35 мин.

  • Порции: 2

Продукти
Приготвяне

В купа комбинирайте съставките за дресинга. Овкусете рибата с него от двете страни, но го направете върху хартия за печене.

От двете страни на рибата сложете розичките броколи и ги овкусете с малко зехтин, сол и черен пипер. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 15-20 минути.

Снимка: Facebook

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай