Меню

Пушена сьомга с топено сирене и краставица

3 ноември 2016 | 12:05 | Илияна Николова
5 от 1 гласа
Добави в любими
200 г пушена сьомга
150 г топено сирене
100 г краставица
1 стрък пресен лук
10 мин.

  • Порции: 10

Продукти
Приготвяне

Нарежете сьомгата на ивици, краставицата на жулиени и наситнете пресния лук. След това с помощта на лъжица намажете малко топено сирене върху рибата, поставете един жулиен краставица и поръсете с пресен лук. Завийте рулцето и прикрепете с клечка за зъби, за да не се развие или го завържете със стръкчета пресен лук.

Подредете в красива плитка чиния и сервирайте.

Снимка: iStock

вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай