Меню

Сьомга с чесън и масло

23 ноември 2017 | 06:20 | Михаела Лазарова
5 от 1 гласа
Добави в любими
4 парчета сьомга
3 скилидки чесън
40 г масло
сол, черен пипер на вкус
30 мин.

  • Порции: 4

Продукти
Приготвяне

Разтопете маслото и към него прибавете стрития чесън, лимоновия сок, солта и пипера. Разбъркайте добре сместа. В тавичка върху хартия за печене сложете парчетата риба с кожата надолу. С помощта на лъжица сложете върху всяко парче от сместа с маслото.

Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 20 минути. Сервирайте с гарнитура по ваш избор.

Следете кулинарните ни рецепти и в „Ръкохватки – лесни рецепти“.

По идея на tasty junior.

Снимка: tasty junior

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай