Той

Миро: Казвайте на любимите си хора “Обичам те”

17.12.2009г. / 14 48ч.
Мария Дуковска
Миро: Казвайте на любимите си хора “Обичам те”

Бившата половинка от дует "Каризма" - Миро, вече развива успешна кариера като соло изпълнител. След хита си "Губя контрол когато", който превзе клубовете и ефира, пред Миро излезе ново предизвикателство - конкурсът "Евровизия". Младият певец бе избран от жури да представлява България на песенния конкурс през 2010г.

Най-новото около Миро обаче е наградата, която получи преди броени дни, а именно призът "БГ Модна икона" 2009. Конкурсът, организиран от проф. Любомир Стойков, награди изявени личности от родния елит като най-елегантните българи. Поп певецът Миро и Димитър Бербатов са безспорно от най-добре облечените мъже у нас, и заслужено получиха признание от специалистите в тази област.

С Миро се засичаме на церемонията по награждаването на "БГ Модна икона" и ето какво сподели той, специално за читателките на Az-jenata.bg:

Как се чувствате като модна икона на 2009-а?
Ами, не се чувствам... (смее се).

Все пак ви избра доста авторитетно жури...
Доверявам се на журито, приех тази награда, тъй като това са елитни журналисти, от лайфстайл издания, които ме наградиха. Приемам тази награда като символ на надеждата, която може би моята музика носи, вече споменах, че може би не дрехата прави момчето, а момчето – дрехата. И когато човек се облича, той всъщност се изразява и по този начин показва каква е душата му. Тази награда „Българска модна икона“ идва в много хубав момент. По-подходящ случай не можеше да има.

Вие ли подбирате дрехите си или се доверявате на някого за предложения?
И двата варианта. Просто дрехата си личи, и когато на един човек му отива, това се вижда. Залепва му. Хубавото е, че сега, когато България ще бъде представена от мен, на "Евровизия 2010", това е моята мечта, и мога да го повторя, потретя, че искам да съм облечен от български дизайнери, български тъкани, български производители, не само аз, но и целият ми екип, който ще бъде с мен.

Как тече подготовката ви за конкурса?
В момента подготвяме структурата на щаба на Евровизия, защото гледаме на него като на кампания. БНТ се грижат за самия конкурс, а аз и екипът ми, той вече не е моят екип, а екипът на България, се грижим за кампанийността, опитваме се да привлечем, да въвлечем държавата в една кауза, която този път не е натоварена с бизнес план, а е истинска кауза. Така я усещаме всички. Толкова сме обладани от тази кауза, че вече започнах да сънувам Евровизия.

Работа или почивка по празниците?
За първи път от много време, може би ще си спестя работата, и искрено се надявам, че за първи път от 15 години ще се прибера в родния си град и ще прекарам Нова година с майка ми, татко ми, сестра ми и племенника. Това не ми се е случвало от 15 години, а по-млади няма да станем.

Пожелание към читателите на Az-jenata.bg?
Бъдете здрави! И казвайте на хората, които обичате, че ги обичате навреме! Днес!

* * *
Елтън Джон с концерт в София
Виргиния Здравкова и Миро стартират нов съвместен проект
Димитър Стефанов – Чочо: Усещането за сцена и публика ме подлудява

Коментирай
31 rate up comment 0 rate down comment
Мери Мери ( преди 11 години )
"Бъдете здрави! И казвайте на хората, които обичате, че ги обичате навреме! Днес!" - прекрасно го е казал Миро... Толкова истинско!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
31 rate up comment 0 rate down comment
Rossi ( преди 11 години )
Slusham stara bylgarska muzika, haresvam poveche starite imena ot estradata. Sled Emil Dimitrow, Stefan Voronov, Lili Ivanova ili pyk Duo Nove, trudno otkrih novite izpylniteli i novoto vreme. Sled Karizma Miro e moqt idol ot tezi novi vremena i opredeleno e qvlenie v muzikata, pyk i kato lice. Jelaq mu mnogo zdrave, vdyhnovenie i kysmet! I vse taka s mnogo char!:))
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
31 rate up comment 0 rate down comment
Stefka ( преди 11 години )
31 rate up comment 0 rate down comment
steli ( преди 11 години )
31 rate up comment 0 rate down comment
nati ( преди 11 години )
Браво,Миро.Ти си любимият ни изпълнител на семейството и много ти се радваме.Обичай и тачи българското и бъди все така искрен.Бъди себе си.Пожелаваме ти най-голям успех на Евровизия.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
31 rate up comment 0 rate down comment
Деница ( преди 11 години )
Страхотен си, Миро! Продължавай в същия дух!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар