Семейство

Най-хубавите коледни подаръци, за които децата мечтаят

Какво да подарите на малкото човече, което ще го зарадва най-много?

12.12.2012г. / 09 35ч.
Нина Иванова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Коледа е само след 2 седмици и вашите хлапета с нетърпение очакват появата на Дядо Коледа. А вас тръпки ви побиват, че все още не сте купили мечтания подарък и ще разочаровате децата. Ето защо на помощ идваме ние, да ви посъветваме кои ще са най-хубавите коледни подаръци:

Let`s Rock – Китара

Ако вкъщи имате момче на възраст между 6 и 18 години, това е най-страхотният подарък, за който то мечтае! Разбира се, цената на повечето музикални инструменти е доста висока, но с такъв подарък може да си вземете „почивка“ поне за следващата една година напред. Съвсем сериозно и категорично, ако детето ви обича музиката, зарадвайте го с подобен дар. Дори да не е от най-скъпите инструменти, важно е да се занимава с нещо креативно и творческо.

Костюм на любим герой

Спайдърмен, Железният човек, Жената котка, това са сред любимите анимационни герои на децата. Е, да, Хелоуин отдавна мина, но празниците, които предстоят са също атрактивни и предполагат разнообразяване на външния вид. Защо да не си спечелите на своя страна един супергерой вкъщи, който винаги да ви спасява в трудни ситуации?

Куклен театър

Уау, мама и тати, скрити зад фотьойла, разиграват най-смешната сцена, играейки с кукли. По този начин ще забавлявате децата, а защо не и техните приятелчета, като ги поканите на куклен театър у дома!

Блестяща малка чантичка

Момичетата от малки са суетни и обичат да ровят из чантата на мама, да вадят гримовете и да се правят на красиви, млади жени. Защо да не зарадвате малката принцеса с нейна собствена, блестяща парти чантичка? Дори и да ви се струва малка за подобни суетни аксесоари, знае се, че момичетата обичат всичко, което мама носи и искат същото, дори и в умален вариант.

Коментирай