Семейство

Кейт и Уилям стават родители през юли

Херцогинята на Кеймбридж не е бременна с близнаци

15.01.2013г. / 11 25ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

От двореца „Сейнт Джеймс“ съобщиха, че бебето на херцога и херцогинята на Кеймбридж ще се роди през юли.

Състоянието на Кейт също продължава да се подобрява, след като остана за няколко дни в болница миналия месец заради сутрешно гадене, съобщава Dnes.bg.

31-годишната херцогиня най-вероятно е в 13-а или 14-а седмица от бременността си.

Свързани статии

„Херцогът и херцогинята на Кеймбридж са щастливи да ви съобщят, че чакат бебето си през юли“, съобщи говорител на двореца. Официалното съобщение бе направено в 11 часа местно време – традиционното време за кралски съобщения, пише „Дейли мейл“.

Актуализираната информация също е потвърждение на това, че Кейт очаква само едно дете – напук на спекулациите, че е бременна с близнаци.

Херцогинята беше бременна в осмата седмица, когато състоянието й се влоши и се наложи лечение в болницата „Крал Едуард VII“ в Лондон, където тя бе приета на 3 декември миналата година. Тогава Кейт остана в болницата три денонощия и бе изписана на 6 декември в добро състояние.

Ако бебето се роди малко по-рано от термина й, то може да има и същата рождена дата с починалата си баба – принцеса Даяна, която бе родена на 1 юли.

Говорителят на двореца отказа да съобщи дали двойката смята да разбере пола на бебето, въпреки че това не е практика сред членовете на кралското семейство.

Коментирай