Семейство

Подаряват ли се цветя на мъже и кога?

Колко пъти сте се колебали?

23.05.2013г. / 09 45ч.
Вергиния Генова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Не знам дали има някой да се чуди дали да подарява букет на мъж или не, но нека обсъдим различните мнения.

Спокойно може да се напишат десетки материали кога да се подаряват букети и какви цветя да се подаряват на мъжете, но нека тези приказки да ги оставим за в бъдеще.
Сега да го дадем не толкова официално и да направим кратко обобщение от гледна точка на мъжете или поне както звучат и изглеждат от страни. Тъй и тъй никой цветарски магазин не ме е помолил да му рекламирам стрелицийте и гладиолите, та за това да си припомним какво си мислят мъжете и да не правим грешки.

Свързани статии

Цветя на мъж се подаряват:

Когато е умрял е задължително. – Може да ви звучи грубо, но такъв е животът, това го твърдят повечето мъже. Не съм чула някой досега да е казал – „Не, не ми носете.“, обикновено казват цветята ги запазете за тогава, сега дайте нещо по същество. Или по-известния израз – „Бонбони и цветя не пием.“

Когато е протоколен подарък. – тогава го преживяват някак си, без да му обръщат особено внимание. Просто букетите, кошниците с цветя се намятват тук там из стаята – жените да се радват и да мислят какво ще ги правят. Мъжът хвърля по някой поглед, оглежда големината и ако са достатъчно големи, егото му е задоволено и повече не се интересува от цветята, а тайно се надява да има и истински подаръци.

Снимка: Sxc.hu

Когато са истински ценители на цветята. – Истината е, че има мъже, които разбират невероятно много от цветя и могат да вържат и езика и очите на всяка жена с познанията си относно флористиката. Тези мъже не само знаят много, но и ценят растенията много. Отглеждат цветя и сигурно знаят повече за тях от всичките им познати жени взети заедно. Те са истински енциклопедии, може само да седите и да попивате... Но ако ви се наложи да подарите цветя на такъв мъж, според мен това ще е сериозно изпитание и предизвикателство. Или трябва да се подготвите много добре и да прецените какво и как да подарите, или да не рискувате да се излагате. Но определено, ако познавате мъже от този тип – подарявайте растения, без никакви притеснения и угризения – букети, кошници, саксии, разсад, храсти и дървета... за тях си струва.

Цветя се подаряват на мъж, когато е с жена. – Отивате на гости или на рожден ден на мъж и ако знаете, че до него има жена, приятелка, дъщеря – каквото и да е същество от нежния пол – задължително носете букет. За нея!

Коментирай