Семейство

Принц Уилям приспива Джордж с песни на Колдплей

Принцът признава, че бащинството не е толкова лесно, колкото си е мислел

01.08.2013г. / 15 31ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Принц Уилям приспивал бебето си принц Джордж, когато се събудело нощем, с хитове на "Колдплей", пише в. "Дейли стар".

31-годишният внук на кралица Елизабет Втора най-често използвал песните на Крис Мартин "Yellow" и "Paradise", за да накара отново да заспи пеленачето, родено миналата седмица. То се будело по шест пъти нощем и изправяло на крак и родителите на херцогинята на Кембридж - Керъл и Майкъл Мидълтън, в чийто дом е настанено кралското семейство.

Свързани статии

Близък на принц Уилям споделил пред вестника: "Принцът не предполагаше, че ще е толкова трудно бащинството му. Но опитът учи. Сега принц Уилям използва хитра тактика, с която приспива младенеца. По всяко време пее хитовете на "Колдплей", въпреки че е доста голям музикален инвалид. Ала песните действат и принц Джордж бързо се успокоява и заспива!"

"Колдплей" не били любимата група на принц Уилям, но той взел бандата на въоръжение с приспивни цели, тъй като бебето реагирало много добре на тях.

Понастоящем херцозите на Кембридж живеят в дома на родителите на Катрин в селцето Бъкълбъри в графство Бъркшър в южната част на Англия. Музикалните сесии доста изтощавали принц Уилям и той всяка сутрин отивал да си доспива по два часа, а в това време щафетата по грижите за детето поемала съпругата му Катрин, пише БТА.

Коментирай