Семейство

Жени Калканджиева се разплака в ефир заради раздялата с Тачо

Бившата миска се разплака горчиво в ефир, споделяйки за раздялата със съпруга си

08.09.2013г. / 16 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: архив, Булфото

Снимка: архив, Булфото

Телевизионната водеща Жени Калканджиева се разплака в ефир, разказвайки за болезнената раздяла със съпруга си Тачо в предаването „Жените говорят“ по ТВ7.

Докато споделяше за връзката си с колежките си Мая Савова, Екатерина Евро, Жана и Ива Екимова, шестата по красота в света изведнъж избухна в сълзи и дори избяга от студиото, за да се скрие от зрителите.

Свързани статии

Преди да се разстрои така силно, Жени призна пред приятелките си, че засега няма намерение да се развежда със съпруга си и бащата на сина й. Тя дори сподели, че в момента живеят заедно и си говорят, опитват се да разберат дали още има чувства между тях.

Според бившия модел една от причините за раздялата е именно нейната известност, която е пречила на връзката им, особено през последната година. Ставайки на въпрос за темата за изневярата на Тачо, Калканджиева призна, че не й е трудно да му прости, тъй като самата тя никога не е мислела, че може да бъде абсолютно вярна.

Разказвайки за връзката си и при споменаването на сина й, водещата се разрида още по-силно и дори напусна студиото, обляна в сълзи. Искрената й изповед разчувства всички останали, но само след няколко минути тя отново се върна. Колежката й Мая Савова дори й се извини с думите: „Извинявай, че те разплакахме“. Жени допълни изповедта си с признанието, че в следващите няколко дни окончателно ще се разделят с Тачо и ще живеят разделени за неопределен период от време.

Коментирай