Семейство

Седмичен любовен хороскоп за 1-5 януари 2014 година

Какво ви очаква в любовта?

01.01.2014г. / 12 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

И през първите дни на новата 2014-а година представителите на зодиакалните знаци ще имат нужда от любов, страст и романтични моменти. Въпреки влиянието на Венера, годината започва обещаващо в любовта. Вижте какво показва звездната карта.

Овен

Първите дни от новата година започвате с повишено либидо. Чувствате се положително настроени. Действате повече според това, което сърцето ви подсказва и това може да се окаже правилната посока. Ако имате половинка до себе си, през първите дни на януари ще усещате стабилност във връзката си. В случай, че сте на етап флирт с обект на вашето желание, може да усетите някаква несигурност.

Телец

Не губете време в миналото. Сега е моментът да затвърдите някаква връзка или да подновите минали контакти. Бъдещето е светло за Телците и те ще преосмислят голяма част от своите нагласи. В сексуално отношение започвате годината уверени и настроени за много приятни изживявания.

Близнаци

Започвате годината любовно настроени. Имате нужда от секс и от страст. Може би ще разрешите някакви въпроси от миналото. Ще имате нужда да запазите страстта във връзката си или ще имате нужда от малко флирт, за да се усещате живи. Затова дайте път на вашия романтичен талант.

Рак

Сега е моментът да обърнете внимание на социалните контакти и на романтиката. До преди няколко седмици вниманието ви бе приковано предимно върху служебните ви ангажименти. Сега ви се отваря възможност за флирт и създаване на връзка, затова възползвайте се.

Свързани статии

Лъв

В любовта началото на годината може да се окаже малко трудно. Във връзката ви с партньора имате слаби места, с които ще успеете да се справите. Обърнете внимание на това, което ви прави щастливи и не позволявайте на малките недоразумения да попречат на щастието ви. През януари вие ще се чувствате обгърнати с внимание.

Дева

През първите дни на януари желанието ви за игра в любовта ще бъде засилено. Давате път на вдъхновението, романтиката, за да впечатлите противоположния пол. С емоциите си ще покажете това, което бихте искали другата страна да разбере. Сега е времето да опитате нови неща в любовта, но не бъдете безотговорни. Обърнете й внимание, но не поемайте твърде голям риск.

Коментирай