Семейство

Какъв родител сте според зодиакалния знак?

Строги или прекалено загрижени сте към децата си?

10.01.2014г. / 13 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Всеки родител е изградил свои възпитателни методи, с които възпитава и изгражда като личност децата си. Може ли астрологията да повлияе на родителството и кои са силните и слабите ви страни като родители според зодиакалния ви знак?

Зодия Овен

Родители от този зодиакален знак са в стихията си. Те са амбициозни, лидери, и често действат импулсивно. От децата си очакват да бъдат първи в учебния процес и да постигат успехи във всичко, с което се занимават. Строгостта и дисциплината са хубаво нещо, но не прекалявайте с тях, защото могат да имат обратен ефект.

Зодия Телец

Телците много държат на семейството, затова родителите от тази зодия се опитват да създадат максимално комфортна среда за децата си. Те са прекалено чувствителни към тях и винаги следят за това дали са добре нахранени, облечени и защитени. Стремят се да осигурят финансовото им бъдеще и винаги им помагат в трудни моменти. Тъй като Телците обичат хубавата храна и придобивки не само за себе си, но и за децата си, внимавайте да не ги разглезите с постоянното им угаждане.

Зодия Близнаци

Родителите от тази зодия са добри комуникатори. На моменти се държат по- детински и това действа малко объркващо на децата по отношение на дисциплината. Държат децата им да имат творческа свобода и да бъдат добре образовани.

Зодия Рак

Родителите Раци бдят като орли. Понякога тази бдителност и прекалена закрила може да бъде пречка за подрастващите. Държат децата им да постигат успехи и да се изучат подобаващо. На моменти са деспотични и прекалено емоционални. В повечето случаи дават добри и ценни съвети.

Свързани статии

Зодия Лъв

Лъвовете дават свобода на децата си, понякога повече от необходимото. Винаги имат добра организация за детските празници и много се стараят в подготовката, за да бъдат щастливи малките. Някои родители от тази зодия често забравят да казват „обичам те“ на децата си. Това не значи, че не изразяват любовта си към малките, в повечето случаи не с думи, а с подаръци. Освен това Лъвовете обичат да бъдат винаги под светлините и така засенчват децата си. Отстъпете малко място и за тях.

Коментирай