Семейство

Холивудски звезди, избрали да родят у дома

Деми Мур например

31.01.2014г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Ако бременността на една жена върви нормално и няма усложнения, раждането почти винаги се планира седмици по-рано. Някои жени предпочитат да родят чрез секцио, други естествено, а трети по естествен път и у дома. Дори и във високоразвитите държави има противоречиви мнения за раждането в домашни условия.

Но много холивудски майки са дарили живот на децата си под покрива на дома си. Ето някои от тях.

Памела Андерсън

Памела винаги е споделяла, че е много горда от факта, че е родила двете си момченца у дома. Една акушерка е ръководила раждането й и двата пъти всичко е минало нормално и бебетата са били в добро здраве.

Деми Мур

Когато беше бременна с първата си дъщеря, Деми Мур се снима със секси коремче за корицата на списание Vanity Fair. Скоро след това тя роди в дома си. Деми има още две дъщери, които се появиха на бял свят също у дома.

Дженифър Конъли

За раждането на второто си дете тя предпочете вместо да влезе в болница, да роди у дома в присъствието на половинката си Пол Бетани. За да бъде раждането още по-спокойно и леко за всички, Дженифър предпочете да роди в специален басейн.

Жизел Бюндхен

Красивият модел на Victoria's Secret и една от най-богатите манекенки роди също в къщи в специална вана. Тя сподели, че раждането е променило не само нейният живот, но и на близките й. Преживяването е било много силно за нея и е усещала смесени чувства по време на раждането.

Свързани статии

Мерил Стрийп

Мерил Стрийп винаги е приемала дома си наистина като дом. Ето защо избира да роди една от дъщерите си под неговия покрив.

Синди Крауфорд

Тя е една от най-известните личности, избрали раждането в домашни условия. На раждането на Пресли тя бе подкрепена от съпруга си, акушерка и медицинска сестра.

Джоли Фишър

Актрисата от известния сериал „Всички обичат Реймънд“ ражда у дома през 2006 година като споделя, че за нея раждането в домашни условия е истинско чудо. На раждането освен съпругът и медицинския екип, присъствали и нейни близки.

Джулиан Мур

Червенокосата актриса също дари живот на дъщеря си Лив в домашни условия.

Снимки: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Buntarkata ( преди 10 години )
To pak v nashite bolnici kato gledam s tiq kadarni lekari kolko e bezopasno................
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
ха! че те могат и с въртолет за 5 минути да отидат в частната клиника, а ние тук, ако нещо се обърка, ще чакаме бърза помощ, докато пукнем...тези статии са ВРЕДНИ!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Da, ama polovinata sa razdali v spetsialni vani i s tsial lekarski ekip. A nie ako tragnem da si razdame v panelkite shte stane uzhas!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар