Семейство

Седмичен любовен хороскоп за 3-9 февруари 2014 година

Какво да очаквате в любовта

03.02.2014г. / 11 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

През първите дни на месец февруари пробуждането в любовта определено се усеща. Ето какво да очакват представителите на зодиакалните знаци.

Овен

През тази седмица, благодарение на Венера, която се движи напред във вашия знак, ще успеете да постигнете напредък в отношенията с половинката. Особено ако през последните дни е имало застой. Луната във вашия знак ще помогне да разкриете емоциите си по-лесно в понеделник и вторник. През тази седмица ще отделяте повече време, за да обмисляте отношенията между вас и половинката.

Телец

Определено през първите дни на февруари ще забележите някакво пробуждане и перспектива по отношение на любовта. Ако до момента сте били във връзка или отношения, в които сте се чувствали като в задънена улица, възможно е да предприемете стъпки към прекратяването им. Възможно е ваши приятели да окажат влияние върху решението, което ще вземете.

Близнаци

През тези дни романтиката е в силата си във връзката ви. Сега е моментът да се насладите физически и емоционално на любовните си отношения. Емоциите ви ще бъдат изложени на открито в събота и неделя. Бъдете ясни, защото смесените послания и лошата комуникация може да оставят погрешно впечатление.

Рак

Повечето от вас, Раци, през последните седмици правихте оценка на взаимоотношенията с половинката ви. Ще се усещате така, сякаш сте готови да вземете своето крайно решение. Хиляди въпроси се въртят в главата ви. Докато се чудите какви промени да предприемете, не забравяйте за комуникацията. Понякога лошата комуникация се оказва в същината на проблема.

Коментирай