Семейство

Любовен хороскоп за 10-16 февруари 2014 година

Какво ви очаква в седмицата на Свети Валентин?

10.02.2014г. / 11 33ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

В седмицата, в която емоциите и романтиката взимат превес, няма да липсват и леки разочарования. Въпреки тях, шансовете са на страната на любовта, затова не пропускайте най-романтичния празник „Свети Валентин“.

Овен

През тази седмица вие ще сте романтично настроени, но не само заради празника на влюбените, а защото пълната Луна, която се очаква в края на седмицата ще допринесе за романтичното ви настроение. Ако се срещате с някого, ще усещате, че това е истинската любов. Ако в момента нямате половинка до себе си, може да почувствате емоционален копнеж да обичате отново. Вместо да се самосъжалявате, организирайте си някакво мероприятие с приятели, защото има шанс да срещнете нова любов.

Телец

Романтиката ще бъде приоритет за вас в началото на седмицата. Във вторник е възможно да се почувствате разочаровани от партньора ви, особено ако сте очаквали да ви подкрепи по отношение на вашите професионални цели. Замислете се дали половинката ви просто не желае най-доброто за вас. За някои представители на зодия Телец в тази седмица може да е специалният момент, в който ще представят половинката на семейството си.

Близнаци

В професионално отношение сте леко разсеяни, но може би това се дължи на романтичното ви настроение. За тези, които нямат партньор, в петък вечер може да се отдаде възможност за забавен разговор с някоя интересна личност и това да направи вечерта вълнуваща. Ако имате любим човек до себе си, разменянето на картички за „Свети Валентин“ ще е по-скоро размяна на поетични настроения. Уикендът се очертава сексуално горещ.

Рак

Във вторник е възможно да се почувствате безнадеждно разочаровани по отношение на любовта. Вашата половинка има нужда от малко лично пространство. Не бъдете свръхчувствителни. Опитайте да поговорите с половинката си, защото тя или той може да има проблеми с доверието към вас, които трябва да преодолее. Не се отказвайте от романтиката в края на седмицата.

Лъв

Когато става въпрос за любов, Лъвовете винаги искат да блеснат. Пълната Луна тази седмица ви дава възможността да разгърнете сърцето си. Внимавайте с подаръците за „Свети Валентин“ и не пропускайте да организирате романтична вечеря, която половинката ви да помни дълго време.

Коментирай