Семейство

Любовен хороскоп за 17-23 март 2014

Какво да очаквате в любовта

17.03.2014г. / 11 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

През тази седмица представителите на зодиакалните знаци ще се опитат да постигнат хармония с половинката си на духовно ниво. Някои ще мечтаят романтично, други може би ще намерят нова любов, а трети вероятно ще прекъснат някаква връзка. Ето какво да очаквате в любовта.

Овен

През тази седмица представителите на зодия Овен ще бъдат романтично настроени. Ще мечтаете за любов и щастието може да ви се усмихне, ако се огледате около себе си. Във вторник може да се срещнете с някой, който спира дъха ви.

Телец

Някои от представителите на зодия Телец може да са усещали през последните седмици някакви вибрации към тях от страна на шеф или колега, но те са погрешно тълкувани. Възможно е още тази седмица въпросният човек да разкрие истинските си чувства. Тези, които имат половинка до себе си, могат да се радват на романтичните моменти с партньора.

Близнаци

Близнаците могат да очакват секси романтична среща с интересна персона. Изобщо през тази седмица могат да очакват много изненади, благодарение на планетите Венера и Уран. Ще бъдете привлечени от някого, с когото е много възможно да се движите в един и същи ритъм.

Рак

Раците ще бъдат повече от привлекателни през предстоящите дни и това няма да остане незабелязано. Няма да се страхуват да изразят своите дълбоки емоции. И за обвързаните и за тези, които нямат половинка до себе си, периодът до 5 април е подвластен на еротиката и секса.

Коментирай