Семейство

Сексът след появата на децата – по-вълнуващ от всякога!

Сексът след раждането на децата – такъв, какъвто не го познаваме!

19.03.2014г. / 16 53ч.
Илияна Николова
Снимка: Photl

Снимка: Photl

Колкото и да се шири противното на това твърдение, специалистите терапевти и семейни консултанти са убедени, че сексът след раждането на децата е най-добрият в живота на двойките! Дали това е вярно? Схващането, че след идването на малките наследници в семейството настава безсъние и постепенно отдалечаване между съпрузите всъщност не било вярно, твърдят психолози.

На децата им се приписва клеймото „секс-убийци“, казано на шеговит език. Много двойки приписват влошаването на интимните си отношения на грижата за децата и постоянното внимание, което трябва да им отделят.

Но съществуват няколко неочаквани начина съществуването на децата ви да подобри сексуалния ви живот! Не ви се вярва? Ето как това се случва на практика!

Склонни сте да си насрочвате среща за секс

Децата са предпоставка за създаване на по-строга рутина в интимните отношения, която да минимизира шансовете да бъдете „спипани в действие“. Колкото по-дълго сте женени, толкова по-склонни ставате да загърбите секс-заниманията в името на децата и семейството. Затова не се срамувайте, а се уверете сами – срещите за секс са чудесен начин да възпламените отново сексуалния огън.

Паузата след раждането може да подтикне вълнуваща любовна игра

Обикновено е препоръчително да се изчака около 6 седмици с връщането към предишните сексуални навици. Разбира се, в зависимост от трудността при раждането и усложненията, ако е имало такива. Но тази „интимна пауза“ много често предизвиква силни емоции и желания у партньорите, което предизвиква мощна експлозия от чувства и експериментални секс игри!

Свързани статии

Краткото време, което имате за себе си, ви принуждава да изразите точно какво искате в леглото и как го искате

Преди да са се събудили децата или преди да са се прибрали от училище – имате всичко на всичко 30-40 минути, например, и трябва да се вместите в тях! Готови сте на всичко, само и само да си дадете максималното удоволствие. Кратките срокове ви притискат и провокират креативността ви! В един момент осъзнавате как желанието ви за експериментиране и проучване на нови полета за изява се увеличава.

Фактът, че разполагате с малко време ви прави по-отдадени на партньора ви

Хората искат онова, което не могат да имат. Това е в човешката природа. Затова колкото по-малко време имате насаме, толкова повече интересът един към друг се повишава. Освен това, да знаеш, че партньорът ти се е врекъл да бъде опора на теб и децата ти до края на живота си, е някак си много секси!

Желанието да имате още деца може да ви накара да забравите задръжките си

Някои родители, които имат голямо желание да имат още едно дете, освобождават въображението си и се впускат в бурни експерименти в стремежа си да заченат. Очакванията и липсата на стрес може да ви направи освободени експериментатори в леглото!

Коментирай
4 rate up comment 0 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
А ти колко дЯца снесе, че сА обаждаш, м? Тука в тая тема има ценз, мъри, или пишеш, колкото да не зАспиш, ааа : ))) за неща, за които само си чувал/а...Пиши пак, като от оная дупка нещо излезе, вместо да влезе ;-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Ей, че много лели са се навъдили тук, дето след раждането слагат пинюара и ролките и оставят горкия мъж на сухо! тцтц
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 0 rate down comment
Тройка Ахилова ( преди 10 години )
Пълни глупости..., след раждането сексът си умира, докато детето не поотрасне...ако има и второ - вече и на бащата не му е до секс и сексуалният живот за двойката свършва, факт
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 2 rate down comment
jujka06 ( преди 10 години )
Ха, ха, да:) Дали има други мнения?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 1 rate down comment
Млада майка ( преди 10 години )
Вие не сте в ред! А кажете ми коя нормална жена след като не помни от кога не е спала нормално ще и е до секс? И 5 мин. за себе си да имам и тях гледам да ги прекарам в дрямка, че не знам кога ще ревне бебето. А за секс и през ум не ми минава! А мисълта да зачена второ дете преди да съм поотгледала това направо ме ужасява! Това явно го е писал някой, който или няма деца или децата му са големи и не помни какво значи да не спиш с дни.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар