Семейство

Любовен хороскоп за 19 - 25 май 2014

Слънцето влиза в сектора на Близнаци, което ще бъде положително за този зодиакален знак

19.05.2014г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

През тази седмица ретроградният Марс ще напусне зодия Везни, а Слънцето влиза в знака на Близнаци, което ще бъде много положително за тях. Някои от представителите на зодиакалните знаци ще вземат важни решения за бъдещето с половинката си.

За повечето необвързани звездите показват нова тръпка, но само, ако останат социално активни. Ето какво да очаквате в любовта.

Овен

Много от вас, които са обвързани, ще усещат през тези дни, че доброто партньорство се гради върху общи усилия. Повече от всякога ще отстоявате своите позиции и ще полагате усилия, за да запазите връзката си стабилна. Възможно е през последните дни да е имало някакво напрежение.

През тази седмица ще бъдете по-открити към половинката си и ще може да разговаряте свободно и без напрежение за теми, свързани с общото ви бъдеще. Ако не сте обвързани, но има някого, към когото таите чувства, бъдете предпазливи.

Телец

Комуникацията с половинката ви ще върви добре. За някои от вас седмицата ще завърши с подписването на брачен съюз или обсъждането на планове за общо бъдеще. За необвързаните Телци е добре да свалят малко егото си и да се огледат за партньор в близкото им обкръжение.

Близнаци

За необвързаните Близнаци последните седмици не са били особено успешни в любовта. Голяма част от тях са поставили стена пред себе си в резултат на предишно разочарование.

Но съвсем скоро ще се върнете в играта! За тези, които си имат половинки е добре да се опитат да балансират между работата и семейството. Не забравяйте за романтиката, за да не се почувства партньорът ви отхвърлен.

Рак

Ако сте срещнали някого, събитията ще се развият в положителна посока. Ще усетите някаква сигурност в тези взаимоотношения. За семейните Раци шум и напрежение няма да липсват. Ще възникнат някакви спорове между вас и половинката ви, но ако сте премерени в емоциите си, може и да не се стигне до драматични скандали.

Лъв

За някои от Лъвовете последните няколко седмици бяха трудни за комуникация с половинката, за разлика от други, при които нещата вървяха гладко. Проблемите ще започнат да изчезват постепенно и особено, ако заложите на добрата комуникация.

Бързо ще възвърнете своя чар и обаяние. За необвързаните сега е моментът да се отдадат повече на забавления и социални контакти.

Коментирай