Семейство

Да помогнем на малката Бети да оздравее!

Дарителска кампания за събиране на средства за лечение на малката Бети в борбата с левкемията

23.05.2014г. / 13 29ч.
Илияна Николова
Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Екипът на Az-jenata.bg се обръща към скъпите си читателки с апел за помощ. Мили дами, нека помогнем на малката Бети да пребори левкемията. Сладкото детенце е само на 2 години, когато бива диагностицирано със страшната болест. Въпреки това, усмивката не слиза от личицето й, а желанието за игри и живот не стихва!

В следствие на тежкото заболяване, Бети развива силна микотична инфекция. Тя е засегнала жизненоважни органи – увредени са черният й дроб, далакът и единият бъбрек. За лечението са необходими средства, непосилни за семейството. От специализирана болница в САЩ дават надежди на семейството на Бети, но по предварителни данни за излекуването й ще са нужни между 500 000 и 1 000 000 долара. Сумата е огромна, а човешкият живот – безценен!

Затова нека да се обединим и да помогнем с каквото можем на едно дете да оздравее и да изживее пълноценно живота си! Екипът на Az-jenata.bg подкрепя кампанията за събиране на средства за малката Бети.

Номерът на дарителската сметка е:

Общинска банка АД
BG16SOMB91301056393701
BIC SOMBBGSF
Елизабета Калоянова Димитрова

На страницата във Фейсбук можете да откриете по-подробна информация.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Petur ( преди 9 години )
0 rate up comment 0 rate down comment
Десислава ( преди 9 години )
Може да помогнете и по този начин - като закупите нещо, или пуснете вещ за продажбаhttps://***.facebook.com/groups/204350879772745/
отговор Сигнализирай за неуместен коментар