Семейство

Да помогнем на Дани да пребори рака!

Младата майка има нужда от помощ, за да запази живота си и да отгледа невръстното си дете!

02.06.2014г. / 14 23ч.
Илияна Николова
Снимки: Facebook

Снимки: Facebook

Скъпи читателки на Az-jenata.bg, обръщаме се към вас със зов за помощ! Нека обединим заедно сили, за да спасим живота на една млада майка да пребори рака!

Даниела Дамянова е на 38 години и вече трета година се бори с коварното заболяване. Дани забременява преди 3 години, но радостта от раждането бързо бива почернена. Бебето на Дани се ражда със секцио, но лекарите установяват, че заедно с него в яйчника й е расъл голям тумор.

Следват три неуспешни операции в България и няколко тежки курса химиотерапия, но за съжаление, възможностите у нас спират дотук. Даниела и близките й се насочват към консултации в Medicalpark Hospitals Group в Турция, където лекарите дават големи надежди за пълното оздравяване на Дани, но сумата е непосилна за семейството.

Лечението, което предлагат турските специалисти е по друга схема, различна от проведеното до момента в България. Необходимата сума за цялото лечение е 40 000 щатски долара.

Нека да помогнем на Дани да пребори страшната диагноза и да успее да отгледа невръстното си детенце! През март тази година стартира дарителска кампания в помощ на Даниела. Можете да изпратите SMS с текст на латиница DMS DANI на номер 17 777 за абонати на всички мобилни оператори.

За абонати по договор с Globul, Vivacom и Mtel цената на 1 SMS е 1 лев. За потребители на предплатени услуги цената на 1 SMS е 1,20 лв. с ДДС. За реален акт на дарение се счита плащането на дарителските SMS към мобилните оператори, а не тяхното изпращане.

Можете да помогнете и чрез дарителската банкова сметка:

Титуляр: Даниела Лазарова Дамянова

Банка: ЦКБIBAN: BG78 CECB 9790 1067 0950 03

BIC: CECBBGSF

Коментирай