Семейство

Сладки храни, които повишават сексуалната мощ

Нарът подобряват притока на кръв към половите органи

10.08.2014г. / 15 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Правенето на любов се отразява положително на вашето емоционално и физическо здраве. Но, когато ви липсва желание и енергия за секс, той просто не се случва.

За тези моменти е добре да знаете кои сладки храни могат да повишат вашата енергия и желание за любов. Запишете си ги и имайте винаги страстни и дълги нощи. 

Ванилия

Сладките шушулки на ванилията често се използват за овкусяване на захар, сладкиши, кремове и т.н. Ванилията също е в списъка на мощните афродизиаци. Само една шушулка е достатъчна, за да повиши вашето сексуално усещане.

Ванилия буквално подлудява мъжете затова сервирайте домашен ванилов крем, в който сте сложили ванилови семенца от шушулка и не забравяйте да намажете кожата на тялото си деликатно с етерично масло от ванилия. 

Нар

Нарът също се препоръчва да бъде консумиран преди полов акт, тъй като елементите, които се съдържат в него подобряват притока на кръв към половите органи. Казват, че червеният плод повишава и гениталната чувствителност, което със сигурност ще повиши и други ваши усещания по време на секс. 

Диня

Няма нищо по-хубаво след една добре приготвена вечеря да поднесе на любимия няколко резена добре узряла сочна диня. Според специалисти летният плод е с богато съдържание на   цитрулин, който подобрява циркулацията на кръв. Това не само повишава възбудата, но и може да подобри ерекцията при мъже, които страдат от еректилна дисфункция.  


Домати

Добавяйте по-често домати към вашите салати и ястия, за да имате винаги перфектни нощи. В доматите се съдържат големи количества ликопен – каротеноиден пигмент, който придава цвета на много червени плодове и зеленчуци.

Благодарение на него вие ще повишите вашата издръжливост и мъжественост. 

Сушени смокини

Сушените смокини са богати на важни аминокиселини, за които се смята, че подобряват либидото. Една шепа от тези вкусни и полезни плодове ще ви помогне да направите чудеса в спалнята. Задължително ги добавете към платото с афродизиаци. 

Шоколад

Шоколадът е смятан за един от най-добрите афродизиаци. Задължително сервирайте на вас и партньорът ви няколко блокчета преди секс. Той ще повиши вашия тонус, а благодарение на алкалоида теобромин,  ще имате достатъчно енергия за дълги и страстни нощи.  

Свързани статии

Мед 

Медът е една от най-здравословни сладки храни, които е добре да консумирате преди секс. Богат е на витамини от групата В, които помагат за производството на мъжкия хормон тестостерон.

От друга страна, в него се съдържа и бор, друг важен елемент, който играе роля за синтеза  на естроген. Може да го консумирате самостоятелно или да направите любовната игра още по-интересна, като добавите и свежи плодове поляти с мед. 

Моркови

Вероятно знаете, че морковите са богати на витамин А и Е, които са важни за здравето на очите, кожата,  сърцето. Освен за подобряване на общото здраве консумирани в пресен вид или добавени към ястия, те ще повиват вашата сексуална издръжливост.

Не забравяйте, че за да бъдете енергични в леглото се нуждаете от много витамини!  

Снимка: thinkstock

Коментирай