Семейство

Вижте най-големите пакостници (галерия)

Понякога действат самостоятелно или в група...

23.09.2014г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: omnipotencja.blogspot.ru

Снимка: omnipotencja.blogspot.ru

Казват, че по-палавите и будни деца на по-късен етап от живота си стават по-успешни. Дали това обобщение е коректно няма как да знаем, но едно е сигурно, децата са царе на белите. И кой не е бил?

Следващите безкрайно забавни фотографии доказват тезата, че когато не чувате и виждате детето си повече от пет минути, със сигурност ви очаква изненада. Малките са бързи, изобретателни, наблюдателни и знаят какво и къде да го намерят щом им потрябва.

Понякога действат самостоятелно или в група, а често на техните прикрити планове стават жертва домашните любимци, мебелите, килимите, стените, техниката и т. н.

Можем ли постоянно да контролираме техните действия или те са толкова гъвкави, че винаги прозират момента, в който могат за кратко време да направят куп пакости, някои от които биха могли да застрашат и тяхната сигурност и здраве.

За повечето майки това е добре позната картинка. Децата обичат гримовете на мама. Всичко, до което успеят да стигнат е подходящо за рисунки върху лицето. А щом наличните гримове се изчерпят идва ред и на флумастерите.

Важно е да обособите специално място за съхраняване на документите, до което децата да нямат достъп. Не бихте искали в деня на пътуването да ви изненадат по този начин, нали?

Кучето е най-добрият приятел на... детето. Пазете домашните любимци, понякога стават невинни жертви на малките. Още забавни снимки може да разгледате в галерията ни.

Снимки: Pinterest, Masticao.com, Forum.femmeactuelle.fr

Коментирай
0 rate up comment 3 rate down comment
Az ( преди 9 години )
Притчи, мъдрости, цитати