Семейство

Любовен хороскоп за 29 септември - 5 октомври 2014

Имате всички предпоставки за затвърждаване на връзката с любимия или за започване на нова любов

29.09.2014г. / 10 33ч.
Михаела Лазарова
Снимки: thinkstock

Снимки: thinkstock

През тази седмица планетата на любовта – Венера, ще окаже своето влияние в сектора на любовта. То ще се усеща силно до 23 октомври. Имате всички предпоставки за затвърждаване на връзката с любимия или за започване на нова любов, въпреки ретроградния Меркурий, който ще опита малко да заплете нещата.

Вижте прогнозата за любовта за последните дни на септември и първите, на надяваме се, по-слънчевия октомври.

Овен

През тази седмица любовният живот ще бъде силно повлиян от служебните ви задължения. Имате всички предпоставки да се радвате на романтични отношения с любимия човек. Но евентуално напрежение в работата може да ви отдели от любовта. Опитайте се да балансирате и не пренебрегвайте любимия човек.

Телец

За тези от вас, които нямат сериозен партньор, но са попаднали в приятна романтична ситуация с някой специален човек, предстоят интересни дни. И двете страни имате желания един към друг, но никой не смее да разкрие своите вълнения и копнежи.

Предизвикателството тези дни е че един от двама ви ще направи първата крачка, дори и да става въпрос за официална първа среща. Ако имате любим човек до себе си, комуникацията между вас през почивните дни може да се превърне в истинско премеждие.

Близнаци

Уважаеми Близнаци, планетата на любовта – Венера – още в понеделник ще влезе в хармония в сектора на вашия любовен живот и така ще се задържи до 23 октомври. Ще имате много добри перспективи за запознанства и е възможно да запалите любовната искра не само с един обект на вашите желания. В случай, че имате сериозна връзка, всичко ще върви гладко.

Рак

Може да забележите, че комуникацията между вас и любимия човек се заплита. Ако има някакви важни решения, които трябва да направите заедно, това няма да бъде идеалното време, за да ги придвижите напред.

В събота Меркурий ще се превърне в ретрограден в сектора на любовта. Ако нямате половинка до вас, през тези дни може някаква стара тръпка или любов да напомни за себе си. Разбира се това не означава, че трябва да дадете втори шанс, освен ако не го желаете. Изчакайте до 25 октомври.

Лъв

През изминалите седмици при вас любовният живот вървеше хармонично. Възможно е да настъпи някакво леко объркване, което да е породено от служебните ви задължения. Опитайте се да запазите спокойствие, защото ситуацията скоро ще се изясни. Ако имате флирт на работното място, помислете дали рискът си заслужава.

Дева

Неприятен спор за пари между вас и любимия човек може да развали хармонията. Последна дума ще има този, който отговаря за кесията. Имайте повишено внимание и се опитайте да изгладите недоразуменията.

Коментирай
Свободно време